Veel gestelde vragen

Voor meiden die op de basisschool of middelbare school zitten. Het maakt niet uit of je al kunt voetballen of niet, iedereen is van harte welkom! 

Ja, het inschrijven en meedoen aan de vriendinnendag bij voetbal vereniging Amstelveen is gratis en verplicht je tot niets. Natuurlijk zouden we het wel heel leuk vinden als je uiteindelijk lid wordt. 

Mocht je nog school hebben als de vriendinnendag begint, dan is dat geen enkel probleem. Dan sluit je gewoon later aan. 

Je kan altijd een aantal keren vrijblijvend komen meetrainen bij één van de teams. Dus als je niet op de vriendinnendag kan komen of je kan niet zo lang wachten, neem dan contact met ons op.

Mocht je al voetbalkleding hebben, dan kan je dat natuurlijk aantrekken. Anders kan je sportieve kleding met sportschoenen aantrekken.

Naast een goed humeur en heel veel vriendinnen, is het verstandig om een flesje water mee te nemen. Van al dat trainen krijg je dorst!

Bij de vriendinnendag of bij trainingen zijn er altijd inschrijfformulieren beschikbaar. Ingevulde formulieren kunnen aan één van de trainers gegeven worden. 

Bij Amstelveen Heemraad zijn we altijd op zoek naar meisjes die willen voetballen. Er is dus altijd plaats in één van de meidenteams.

Flyer vriendinnendag 20 september
Scroll naar boven