Open trainingen meiden september 2020

Flyer Open trainingen meisjesvoetbal Amstelveen Heemraad

Vriendinnendagen augustus 2020

Amstelveen Heemraad organiseert in de maand augustus maar liefst twee Open Vriendinnendagen. Op vrijdag 21 augustus en woensdag 26 augustus zijn alle meiden, van alle leeftijden, van harte welkom. Wil je weten of voetbal iets voor jou is, kom dan meetrainen bij de leukste club van Amstelveen. Deelname is gratis en geheel vrijblijvend. 

Deze keer zijn de Vriendinnendagen extra speciaal. Er zullen speelsters van vv Alkmaar aanwezig zijn. Dat is één van de acht clubs uit de Eredivisie vrouwen. Nu kan je dus trainen met echte prof voetbalsters.

Flyer vriendinnendag Amstelveen Heemraad meisjes voetbal

Open trainingen meisjes juni 2020

Flyer-meetrainen-meiden-voetbal-juni-2020

Vriendinnendag 20 september 2019

Flyer vriendinnendag 20 september

Vriendinnendag 22 mei 2019

Amstelveen Heemraad organiseert op woensdag 22 mei 2019 weer een vriendinnendag. Wil je weten of voetbal iets voor jou is, kom dan meetrainen bij de leukste club van Amstelveen. Deelname aan deze dag is gratis en geheel vrijblijvend.

Bij deze editie van de vriendinnendag wordt samengewerkt met de voetbalschool The Perfect Chance. Hierdoor zullen er extra veel trainers aanwezig zijn, zodat deze voetbaldag niet alleen heel leuk, maar ook nog eens leerzaam is!

flyer vriendinnendag voetbal vereniging Amstelveen
Scroll naar boven